20ft container kopen? Dat doet u bij zelfbouwcontainer!

Container huren

Wilt u een 20 ft container kopen? Dan bent u bij zelfbouwcontainer aan het juiste adres. Wij van zelfbouwcontainer bieden u de 20ft container die bij u past! Onze 20ft container is voor verschillende doeleinden in te zetten. Bijvoorbeeld, opslag- of werkruimte op bouwplaatsen, extra opslagruimte voor bedrijven en particulieren  etc. Wilt u goederen transporteren, dan is een zelfbouw container hiervoor ook uitermate geschikt.

20ft container afmetingen

Het is belangrijk om vooraf te weten wat de afmetingen van een 20ft container zijn. Vooral wanneer u onze container wilt gaat gebruiken voor transportdoeleinden. De 20ft container afmetingen binnenkant zijn 5725 x 1990 x 1948 mm (Lengte x Breedte x Hoogte). De 20ft container afmetingen aan de buitenkant zijn  5880 x 2140 x 2072 mm (Lengte x  Breedte x Hoogte)

Een 20ft container kopen is de nieuwste tuinschuur kopen

Een 20ft container kopen is helemaal hip. Dit omdat de 20ft container met zijdeuren perfect fungeert als tuinschuur. Een 20ft container kopen kan gedaan worden om meerdere redenen, denk aan het gebruiken als bouwkeet, tijdelijke opslag of een andere reden buiten het gebruik als tuinhuis. De 20ft container kopen is een echt aanrader om meerdere redenen. Een omgebouwde zeecontainer kopen heeft namelijk bij zelfbouwcontainer.nl al het voordeel dat u direct de laagste prijsgarantie hebt. De 20ft container is ook nog eens gemaakt van 100% gegalvaniseerd ijzer, dit zorgt ervoor dat de container een mooie glimmende uitstraling heeft en ook nog eens roestvrij is. Vaak wordt ook gevraagd voordat klanten een 20ft container kopen “een 20ft zeecontainer hoeveel m3 past daar in?”, het antwoord op deze vraag is dat de 20ft container een volume heeft van 33,18 m3. De 30ft container afmetingen zijn niet veel groter maar wel is de container een stuk duurder daarom adviseren wij u om altijd een 20ft container te kopen. Een 20ft container kopen is ook een goede keuze omdat de container goed bestand is tegen alle denkbare weersomstandigheden.

U kunt verschillende vormen van de 20ft zeecontainer kopen

Een 20ft container kopen kan u doen in verschillende afmetingen. Deze afmetingen verschillen in lengte van 6 tot 2 meter. De tussen maten hebben een lengte van 3, 4 en 5 meter. De breedte van de 20ft zeecontainer zal altijd 2 meter blijven, dit geldt ook voor de hoogte. Er is dus genoeg opslagruimte i een 20ft container en voor leefruimte kunt u ook gerust een 20ft container kopen. De meeste mensen die een 20ft opslagcontainer kopen kiezen voor de afmetingen 4×2 meter, dit omdat de container een grote opslagcapaciteit heeft maar toch op bijna iedere locatie makkelijk te plaatsen is. Een 20ft container kopen kan ook gedaan worden in meerdere kleuren. De container is verkrijgbaar in 7 kleuren en tinten, van rood tot antraciet en van zwart tot blauw. Alles is mogelijk bij zelfbouwcontainer.nl. Ook kunnen de deuren in meerdere vormen en op meerdere locaties worden gekocht, er kan namelijk gekozen worden voor een enkele of dubbele deur. Deze beide deuren kunnen aan elke kant van de container worden geplaatst. Hiernaast kan ook nog eens gekozen worden voor stellingen in de 20ft opslagcontainer en om een lamp in de container te laten plaatsen.

40 ft container te koop

Wilt u geen 20ft container kopen, maar bent u op zoek naar een 40ft materiaalcontainer. Zoek dan niet verder, want bij snelbouwcontainer staat uw 40ft container te koop voor de beste prijs.

De 40ft zeecontainer is net als onze 20ft materiaalcontainer gemaakt van gegalvaniseerd staal. De houten bodem is belastbaar tot 500kg per m2. De afmetingen aan de buitenkant zijn 12200 x 2300 x 2445mm (Lengte x  Breedte x Hoogte). De afmetingen aan de binnenkant zijn 12075 x 2175 x 2280mm (Lengte x  Breedte x Hoogte). Met 2 personen zet u deze 40ft container in ongeveer 45 minuten in elkaar. Wilt u de container naderhand verplaatsen? Geen probleem! ook onze 40ft container kunt u gemakkelijk demonteren en elders weer opbouwen.

Zeecontainer 20ft te koop prijs

Wereldwijd wordt de zeecontainer het meeste gebruikt. Onze zeecontainers zijn zoals u van ons gewend bent demontabel. De zelfbouw container is snel te monteren door middels van het speciale kliksysteem. Zowel voor het monteren als demonteren van de zelfbouw zeecontainer is geen enkel stuk gereedschap nodig. Snelheid, flexibiliteit en goede kwaliteit is waar wij voor staan.

Wij bieden u nu een materiaalcontainer 20ft te koop voor de prijs van € 2825,– excl. BTW. Deze prijs is exclusief transportkosten en  opbouwkosten. U kunt uw persoonlijke offerte bij ons aanvragen via info@zelfbouwcontainer.nl

Zeecontainer 40ft te koop prijs

Niet alleen onze 20ft container heeft een scherpe prijs. Ook onze 40ft zeecontainer is te koop voor een mooie prijs bij snelbouwcontainer.

Contact

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u een 20ft opslagcontainer kopen? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590 / 010-5220544. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfbouwcontainer.nl

Wij bieden u de laagste prijsgarantie en 2 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen container te bestellen. U krijgt zelfs 5 jaar wanneer u uw container in uw persoonlijke kleur laat poeder coaten! Via de website kunt u een offerte aanvragen.